Over ons

Reeds twee generaties lang is het Moerbeeks kippenbedrijf gekend in het Waasland en ver daarbuiten voor de verkoop van pluimvee.

 

Tijdens deze 50 jaar is de zaak mee gegroeid met de tijd. Vroeger werd pluimvee enkel gehouden voor hun functie, nl. het leggen van eieren of het produceren van vlees.

 

Heden is het houden van pluimvee uitgegroeid tot een echte hobby. We houden kippen omdat we ze mooi vinden, als huis(tuin)dier, voor het onderhoud van de tuin of als verwerker van uw keukenafval.

 

Daarom passen wij ons assortiment steeds aan, zo vindt u bij ons het pluimvee naar uw wens. Ook voeding, hokken, strooisel, draad, palen, kastanje hekwerk, verzorgingsproducten, eet- en drinkbakken, toebehoren, voedselsupplementen, ongediertebestrijding, …

 

Aangezien wij steeds jonge dieren aanbieden, is de winter een moeilijke periode om te starten met het houden van kippen. Bij gevolg houden wij een winterstop en is ons pluimvee enkel volop te verkrijgen van eind februari tot 1 november. In de winter kunt u wel nog bij ons terecht voor alle toebehoren.

 

Onze service houdt echter geen winterstop. Het hele jaar door proberen wij u steeds de juiste informatie te geven bij uw aankopen en begeleiden we u bij de verzorging.

 

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft of kom gewoon even langs.

Graag tot dan!