Bloedmijten val

Loading...

Omschrijving

De feromoonval is gemaakt uit verschillende lagen karton waar tussen de bloedmijten zich graag verschuilen. Binnen in de val bevindt zich het feromoon. Dit is een lokstof die zowel de mannelijke als vrouwelijke bloedmijten zal aantrekken. Ook mijten die al bloed hebben gezogen worden aangetrokken door het feromoon.

Wanneer gebruiken?
Preventief: Hang vroeg in het voorjaar een val uit om te kijken of de bloedmijten al aanwezig zijn. door ze vroegtijdig te monitoren, kan je tijdig ingrijpen met Chickenheppie uit te zetten.
Curatief: De feromoonval vangt ook zeer effectief bloedmijten weg. Bij een grote populatie is het aangeraden om de feromoonval te combineren met Chickenheppie en Avimite. Deze feromoonval kan ook in de late herfst en wintermaanden gebruikt worden als het te koud is om roofmijten uit te zetten.

Waar bevestigen?
De val kan het beste tegen de muur van het kippenhok opgehangen worden. Dit kan middels (dubbelzijdige) kleefband en/of duimspijkers. In volières kan je ze ook met een wasspeld of een clip aan een voederbakje bevestigen. Hang de val(len) op de meest geïnfecteerde plaatsen.

Wanneer verwijderen?

 

12,50

  • Betaal veilig online of bij aflevering
  • Deskundig advies